Over Mij

Hallo, Ik ben Lennard Kaper en welkom op mijn blog over Online Marketing en Webdesign. LKA Webdesign staat uiteraard voor Lennard Kaper Webdesign.

Al vanaf de basisschool heb ik altijd gezegd dat ik ‘iets met computers’ wilde doen en dat ik een eigen bedrijf zou gaan starten als webdesigner, omdat ik altijd al handig met computers ben geweest.

Toch vond ik het verstandig om iets af te weten van ondernemen en economie, vandaar dat ik een economische studie ben gaan volgen in combinatie met sport (een andere hobby van mij). Tijdens deze studie (HBO SPECO) raakte ik enthousiast voor Online Marketing door het vak Online Marketing en Communicatie. Dit vak gaat over de verschillende aspecten online marketing, waaronder de website zelf, maar ook hoe deze in de markt te zetten.

Tijdens mijn minor ben ik nog meer online marketing-vakken gaan volgen en ook mijn stage was bij een online marketingbedrijf. Na mijn studie mocht ik bij dit stagebedrijf blijven als webdesigner en online marketeer, echter bleef mijn wens om iets voor mezelf te doen bestaan. Vandaar dat ik deze blog ben gestart.

Met deze blog kan ik mijn ei kwijt over mijn bevindingen in de online marketing wereld. Ik wil hier ondernemers mee helpen om online effectiever te kunnen handelen. Door de enthousiaste reactie op mijn blog ben ik me ook steeds meer aan het oriƫnteren op consultancy binnen de online marketing. Mijn kennis is immers enorm breed binnen deze branche.

Heb je zelf vragen over online marketing of webdesign? Stel ze dan via de contactpagina of stuur je vraag naar info@lkawebdesign.nl!